Rentoa menoa ja avointa dataa pilke silmäkulmassa

Afterwork on tarkoitettu kaikille avoimesta datasta kiinnostuneille oli tieto/taitotasosi mikä vain. Jatkamme alueen yhteisön ja verkoston luomista sekä luomme uusia mahdollisuuksia. Tarkoituksena luoda myös verkosto, jossa osaajat pääsevät esille ja etsimään mahdollisia liiketoimintamahdollisuuksia eri tahojen kanssa.

Haluamme luoda rennon ja hauskan ympäristön jossa pääsee tutustumaan mahdollisimman käytännön läheisesti siihen mitä se avoin data on. Tietysti myös avataan yleisellä tasolla sen käyttökohteita ja mahdollisuuksia. Tutustutaan yhdessä myös miten erilaiset yritykset ovat integroineet tai luoneet koko liiketoimintansa avoimen datan päälle.  Tavoitteena luoda mahdollisimman paljon keskustelua ja ideointia. Muutamia pieniä tehtäviä on illan mittaan luvassa, mutta näissäkin on muistettu pitää pilke silmäkulmassa.

Yhtenä tärkeimpänä tekijänä Afterworkeille on tosiaan saattaa yritykset ja muut tahot sekä avoimen datan osaajat (sovellus- ja ohjelmistokehittäjät jne) keskusteluyhteyteen. Toteutus ja asiat ovat tarkoitus pitää mahdollisimman aloittelija ystävällisenä jotta erillistä tulkkia ei tarvita.

avoin data häme afterwork

Tilaisuus on kaikille avoin sekä ilmainen. Tarjolla juotavaa ja naposteltavaa. Toteutus on enemmän Hop In / Hop Off tyylinen. Ole sen aika kun itse haluat ja kerkeät.

Mahdolliset tarkennukset lisätään tänne sekä AvoinHäme Facebook-ryhmän Tapahtumaan.

Missä: Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna. Crazy Town Oy:n tiloissa.
Milloin: Perjantaina 23.2.2018. Ovet aukeavat 14.00 ja tilaisuus päättyy viimeistään 20.00. Hop in / Hop off toteutus. Ole sen aika kun haluat.

 

Ilmoittaudu mukaan Lataa tulostettava / jaettava esite