KEHITYSTYÖ VIELÄ KESKEN

Kanta-Hämeen Tapahtumat-rajapinta on muokattu Helsingin kehittämän Linked Eventsin pohjalta koko Maakunnalle soveltuvaksi. Alkuperäinen toteutus on suunnattu kaupungin käyttöön kun taas Kanta-Hämeen ratkaisu soveltuu niin kaupungeille, kunnille, yrityksille, yhteisöille, pientapahtumajärjestäjille ja muille tahoille. Kehitystyöjatkuu jatkuu koko ajan käyttäjäpalautteen ohjaamana.

HYÖDYT

Tavastia Eventsistä on kasvamassa Kanta-Hämeen tapahtumien yhteinen koti, jolloin ne ovat yhdessä paikassa, yhtenäisessä muodossa kaikkien käytettävissä. Tämä mahdollistaa tapahtumatiedon käyttämisen ja hyödyntämisen aivan eri tasolla aiempaan verrattuna. Jokainen voi tapahtumatietoa hyödyntää omilla sivuilla tai sovelluksissa. Tapahtumiin tulee muun muassa koordinaatit, joka mahdollistaa myös karttapohjaisten sovelluksien ja näkymien rakentamisen helposti. Yhdellä syötöllä pienikin tapahtuma voi näkyä monessa eri kalenterissa ja useassa sovelluksessa.

15.6.2018 TAVASTIA EVENTS JULKAISUTILAISUUS

Tavastia Eventsin uudistettu kokonaisuus julkaistaan 15.6 HAMKin Visämäen kampuksella. Tämän jälkeen se tulee löytymään tavastiaevents.fi ja tavastia.events osoitteista. Lue tapahtuman sisällöstä täältä ja ilmoittaudu mukaan!

YLEISET KYSYMYKSET

AvoinHäme Juha-Matti Torkkel

Juha-Matti Torkkel
PROJEKTI-KOORDINAATTORI

HAASTEITA TAI PALAUTETTA?

Me autamme mielellämme resurssien mukaan kaikkia. Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa. Järjestämme myös koulutuksia rajapinnan käyttöön kevät 2018 lähtien.

Koulutuksien ajankohtia voit seurata täältä:

Tulevat tapahtumat

TEKNISET ASIAT

avoinhäme Juuso Saarinen

Juuso Saarinen
SOVELLUSKEHITTÄJÄ