Kuntien Verkkoviestijöiden Tapaaminen

AvoinHäme-hanke sai Hämeenlinnan kaupungin edustajilta hienon tilaisuuden avata heidän Kuntien Verkkoviestijöiden Tapaaminen-tapahtumassa Tavastia Eventsin toimintaperiaatteita. Tapahtuma itsessään on kaksipäiväinen, infot ja ohjelma löytyy täältä.

Tapahtuman avasi Hämeenlinnan Viestintäpäällikkö Tiina Vahtokari, jonka jälkeen verkkotoimittaja ja sivujen uudistuksen projektipäällikkö Kaisa Paavilainen kertoi kaikille Hämeenlinna.fi sivuston uudistuksista. Aikataulullisesti uusi sivusto on tarkoitus valmistua maaliskuussa 2019. Sivut siirtyvät WordPress-pohjalle ja osana tätä uudistusta, sivusto tulee hyödyntämään Tavastia Eventsin tapahtumatietoja. Uusille sivuille tullaan nostamaan kaikki Tavastia Eventsiin syötetyt tapahtumat, jotka sijoittuvat Hämeenlinnan alueelle. Samalla sivusto myös ohjaa järjestäjiä ja viestijöitä syöttämään tapahtuman Tavastia Eventsin syöttölomakkeen kautta.

hämeenlinna kaupunki viestintä
 
Projektipäällikön UGH!

Kaisan jälkeen oli AvoinHämeen projektipäällikön Joni Kukkamäen vuoro. Joni kertoi yleisölle mahdollisimman käytännönläheisesti mikä avoin tapahtumarajapinta on ja miten se liittyy sivusto uudistukseen. Vuoron loppupuolelle keskityttiin myös avaamaan kuinka tapahtumarajapintojen jatkokehitys mahdollisuudet koskevat koko Suomea ja sitä kautta myös kaikkia paikalla olijoita.

Jonin osuuden jälkeen kuulimme Iisakki Kiemungin kertomana Hämeenlinnan Keskussairaalan markkinoinnista ja viestinnästä sekä niiden kehittämisesti. Sisältö oli mielenkiintoinen ja innolla odotamme tulevia kampanjoita 🙂

Valitettavasti emme päässeet nauttimaan tapahtuman koko annista muiden velvollisuuksien takia. Kiitos järjestäjille tästä tilaisuudesta ja toivottavasti saimme lisättyä mielenkiintoa tapahtumarajapintoja kohtaan Suomen laajuisesti.