Resurssit hyvässä käytössä

Hanke on edennyt hyvällä vauhdilla alusta asti ja ensimmäinen pilotti Tavastia Events pyörähti tänä vuonna käyntiin. Pilotin työmäärä koodipuolella muutoksien suhteen on ollut isompi kuin osasimme odottaa. Tämä ja yritysten kiinnostus erilaisiin kokeiluihin, selvityksiin ja ratkaisuihin ja muihin on johtanut siihen, että Juuso Saarisen (sovelluskehittäjä) hankkeelle käytettävissä olevaa työaikaa on jouduttu nostamaan. Silti Juuson kalenteri on pitkälti buukattu Syksyyn asti.

LISÄÄ RESURSSEJA JA OSAAMISTA

Koska hankkeelle on varattu harjoittelijaresursseja päätimme vallitsevassa tilanteessa lisätä osaavan käsiparin. Tämä resurssi tulee lähtökohtaisesti tärkeään aikaan ja tärkeään tehtävään eli Tavastia Eventsin käyttöliittymä suunnitteluun. Syöttö- ja hakusivuille on siis odotettavasti huomattavia visuaalisia muutoksia lähiaikoina. Resurssi löytyi hyvinkin läheltä Älykkäät Palvelut-tutkimusyksikön labrasta. Juuso Vakli on aiemminkin tehnyt tutkimusyksikölle erilaisia asioita ja projekteja. Mutta annetaan Juuson kertoa lyhyesti itsestään ja täten haluamme toivottaa Juuson mukaan projektitiimiin. Welcome aboard!

JUUSON OMA TERVEHDYS

Moikka!

Hyppäsin vauhdilla mukaan tähän hankkeeseen, joten esittely on paikallaan.

Nimeni on Juuso Vakli, olen 23-vuotias hämeenlinnalainen ohjelmoinnista ja erityisesti web-maailmaan liittyvistä asioista kiinnostunut kaveri.

Käyttöliittymien suunnittelu sekä UX-suunnittelu ovat tällä hetkellä suurimpia kiinnostuksen kohteita. Tykkään kuitenkin tehdä isojakin verkkopalveluita alusta loppuun asti itse, jolloin tulee tehtyä tietokantasuunnittelua sekä säädettyä palvelinten kanssa. Myös avoimeen dataan liittyvät projektit kiinnostavat enemmissä määrin ja olen itsekin tehnyt vaapa-ajan projektia, joka pohjautuu Liikenneviraston Rata.Digitraffic.fi-rajapintaan.

Vapaa-ajalla tykkään mm. valokuvata ja käydä viskomassa frisbeetä pitkin metsiä.

avoin häme juuso vakli

Juuso VAKLI
web-kehittäjä

Ikä: 23

Paikkakunta: Hämeenlinna

Harrastukset: Valokuvaus, Frisbeegolf