Hämeen alueella nostetaan vahvasti esille elinvoiman ja tapahtumien kehittämistä. Osallistuimme eilen Linnan Kehityksen järjestämään Sykettä kaupunkiin! – aamupäivän workshoppiin, jonne kerääntyi useita innokkaita paikallisia yrittäjiä ideoimaan yhdessä, mitä yritykset toivovat ja miten he voisivat osaltaan vaikuttaa elinvoiman lisäämiseen

Inspiroiva Sampo Kaulanen

Tilaisuuden avasi puheenvuorollaan kauppias Sampo Kaulanen. Jounin Kauppa on tunnettu hulluistakin markkinointitempauksista ympäri Suomen. Tunnettuuden osalta tässä on loistava esimerkki siitä, että vaikka kauppakeskus sijaitsee pienessä Äkäslompolon kylässä, lähes jokainen suomalainen tietää mistä K-Marketista puhutaan. Sampon toiminnasta voisimme kaikki ottaa mallia, kuinka laittamalla itsensä likoon voi saavuttaa mitä tahansa. Ei pidä jäädä omalle turvallisuusalueelle, vaan miettiä, onko tätä tehty koskaan erilailla ja jos ei, tehdään se!

AvoinHäme -hankkeeseessa tavoitteena tuoda kaupungin tapahtumiin hieman potkua niiden löydettävyyden osalta. Oli ilo huomata aamupäivän workshopissa, että tahtotila kaupungissa on yhteinen. Keskusteluissa nousi esille yleinen ongelma, ettei tieto erilaisista tapahtumista kulje Hämeenlinnan sisällä. Monesti tapahtumasta lukee vasta lehdestä, kun se on jo järjestetty. Jatkamme siis aktiivista työskentelyä Tavastia Eventsin tunnetuuden osalta.

Kiitos vielä mukavasta aamupäivästä ja tilaisuuden järjestelyistä Linnan Kehityksen väelle!