TAPAHTUMARAJAPINTA JA VALMISTELURYHMÄ

Tapahtumarajapinta pilotti ja sen määrittely on alkanut hyvin ja etenee kovaa vauhtia. Työpajan tuloksien läpikäymisen jälkeen kokoon kasattiin valmisteluryhmä, jonka tarkoituksena on varmistaa lopputuotteen soveltuvuus kaikille tahoille. Helsingin kaupunki käyttää tekemäänsä Linked Eventsiä vain kaupungin tapahtumiin. Kanta-Hämeessä käyttäjiksi otetaan myös yrittäjät, yhdistykset ja muut tahot eli kaikki tapahtumajärjestäjät. Valmisteluryhmän laaja käytännönkokemus tapahtumista ja niiden järjestämisestä on tarpeiden määrittelyssä avainroolissa.

KUINKA VALMISTELU ETENEE

Valmisteluryhmällä on yksi kokonaisuus tai osio aina kerrallaan kommentoitavana ja työn alla. Tekeminen ja määrittely ei ole salaista vaan kaikki pääsevät tutkimaan mitä työn alla on. Työstettävät asiat on nimetty kierroksiksi ja jatkossa tapahtumarajapinta on lyhennetty nimelle TRP. Valmisteluryhmän dokumentit löytyvät alta olevasta linkistä. Linkin kautta niihin saa lukuoikeuden. Mikäli haluat jakaa oman näkemyksesi johonkin asiaan niin lähesty hankkeen henkilöstöä täältä.

Valmisteluryhmän työkansio: Google Docs

MUITA LINKKEJÄ

On hyvä muistaa, että nämä linkit eivät välttämättä aina toimi muutosten ja muiden takia. Olemme edelleen pilotointivaiheessa emmekä tuotantovaiheessa. Demohakusivu on vain työkalu valmisteluryhmälle määrittelyihin ja sen ulkoasuun ei ole kiinnitetty hirveästi huomiota.

Demohakusivu – toimii ainakin google chrome

Kanta-Häme TRP – Kanta-Hämeen Linked Events asennus

SEURAA

Edistystä on hyvä seurata meidän blogissa, jossa tuomme isoimmat asiat esille. Työkansio on toinen hyvä paikka jos haluat tietää miten pilotti etenee. Vaikka valmisteluryhmä on valittu niin otamme mielellämme vastaan palautetta kaikilta. Jos sinusta tuntuu, että sinulle tärkeää asiaa ei ole huomioitu tai tehty oikein niin ota yhteyttä! Kaikki mielipiteet ja kehitysehdotukset ovat tärkeitä tässä vaiheessa!