TAVASTIA EVENTS?

Tavastia Events on koko Kanta-Hämeen kattava avoin tapahtumarajapinta. Jokainen tapahtumanjärjestäjä niin pieni kuin suuri voi omat tapahtumat sinne syöttää. Tavastia Eventsistä voit myös hakea kaikki tai halutut Kanta-Hämeen tapahtumat esille esimerkiksi omille sivuillesi tai sovellukseen. Tavastia Eventsin koontisivu löytyy täältä.

Hyödyt / Mikä muuttuu?

Aiemmin jokaista hakusivua tai kalenteria kohden on ollut yksi syöttölomake. Tällöin tapahtumajärjestäjä on mahdollisesti joutunut syöttämään tapahtuman esimerkiksi viiteen eri syöttölomakkeeseen. Kun tapahtuma on syötetty eri paikkoihin ja sen tietoihin tulee muutoksia niin sama muutos on jouduttu käydä tekemässä jokaiseen paikkaan erikseen.

Tavastia Events on koko maakunnan yhteinen paikka sen kaikille tapahtumille. Tavastia Eventsin avoimuus varmistaa, että kuka/mikä tahansa taho voi hakea ja näyttää kaikki Kanta-Hämeen tapahtumat sovelluksessaan tai hakusivullaan helposti yhteneväisessä muodossa. Aikaisemmin hajanaisuus ja suljetut järjestelmät tekivät tästä lähes mahdotonta tai ainakin erittäin haastavaa. Jatkossa on tarkoitus, että yksi syöttö ja muokkaus riittää vaikka tapahtuma näkyisikin vaikka kuinka monella eri verkkosivulla ja sovelluksessa.

OPI SYÖTTÄMÄÄN TAPAHTUMIA

Järjestämme tapahtumien syöttökoulutuksen Tiistaina 22.5 Hämeen ammattikorkeakoulun Visamäen kampuksella C-talon luokassa C-146 klo 10.00 alkaen.  Ensiksi perehdymme Tavastia Eventsin omaan verkkosivu-pohjaiseen syöttölomakkeeseen ja sen käyttämiseen. Tämä osio on tarkoitettu kaikille, jotka syöttävät omia  tai oman organisaation tapahtumia eri paikkoihin.

Iltapäivällä perehdymme enemmän koneelliseen syöttöön ja sen perusteisiin, tämä on suunnattu selvästi enemmän niille tahoille, joilla on useita tapahtumia kuukaudessa tai haluavat muuten ”automatisoida” omia tapahtumien syöttöjä. Toivomme tänne kutsumaan mukaan niin käytön edustajia kuin ylläpidon puolelta henkilöitä. Paras kombinaatio koostuu henkilöstä joka vastaa tapahtumien syötöstä ja henkilöstä jonka tehtävänä on verkkosivujen ylläpito ja teknisten muutosten toteuttaminen (käyttäjä&koodari-kombinaatio)

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen osioon omien tarpeiden ja käyttö tarkoituksen mukaan.

Aikataulu:

10.00 – 11.45 Syöttölomakkeen käyttö

11.45 – 12.30 Tauko

12.30 – 15.00 Koneellisen syötön perusteet

Ilmoittaudu mukaan