Hankkeessa porskutetaan kovalla vauhdilla kohti joulua. Pikkujoulu kausi pyörii parhaimmillaan ja tapahtumakalenterit täyttyvät jouluisista tapahtumista. On mahtavaa huomata, kuinka yhä useampi tapahtuma löytää tiensä myös Tavastia Eventsiin. Työmme ei siis todellakaan ole mennyt hukkaan!

monia hyödyntäjätahoja

Aiemmin olemme tiedottaneet mm. Hämeenlinnan kaupungin sitoutumisesta Tavastia Eventsin hyödyntämiseen. Hämeenlinnan kaupungin lisäksi sitoutuneita tahoja on tullut rutkasti lisää. Verkatehtaan tapahtumat ohjautuvat suoraan Tavastia Eventsin tapahumakalenteriin ja myös Riihimäen alue on ottanut kalenteria käyttöön asteittain. Kalenterista löytyy jouluisia tapahtumia niin Hämeenlinnan alueelta, Forssan alueelta, Hattulasta ja Lopelta. Aivan mahtavaa, nyt on jokaisella varaa mieluita omansa.

Jaa myös omat tapahtumasi sosiaalisessa mediassa käyttäen hästägiä #tavastiaevents.
Tapahtumat, joissa on käytetty #tavastiaevents -avainsanaa jaamme myös omissa kanavissamme!

avoin lähdekoodi julkaistu

Tavastia Eventsin idea on tarjota tapahtumatieto vapaasti käytettäväksi kaikille, jotta sitä voidaan hyödyntää eri tapahtumakalentereissa, sovelluksissa ja muissa palveluissa. Avoin lähdekoodi on nyt julkaistu ja kaikki tiedot löytyy Tavastia Eventsin kotisivuilta. Kuka tahansa voi lisätä omaan tapahtumakalenteriinsa Tavastia Eventsistä löytyvät tapahtumat. Vastaavasti voi lisätä oman tapahtumasti helposti Tavastia Evetsiin, josta se välittyy kaikkiin sitä hyödyntäviin palveluihin.

Lähdekoodiin voit tutustua tarkemmin täällä!

uutta ilmettä

Tavastia Eventsin uusin versio (1.4) näki päivänvalon 27.11. Uusia toivottuja ominaisuuksia olivat erityisesti erilaiset tapahtumien hakuvaihtoehdot. Uusimmassa versiossa tapahtumia voi hakea paikkakunnan lisäksi kohderyhmällä, avainsanoilla tai vapaalla sanahaulla. Jos kaipailet vinkkejä joulumenoihin, voit hakea helposti vapaalla sanahaulla kaikki ”joulu”-sanan sisältävät tapahtumat.

Kalenterisivu koki myös suuren ulkoasu-uudistuksen. Seuraavaan versioon tullaan viimeistelemään loput osa-alueet. Ulkoasulla ollaan pyritty ennen kaikkea selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Nyt kannattaakin kurkata ja testata uutta näkymää Tavastia Eventsin tapahtumakalenterista.