Avoimen datan tietoisuus kasvaa ja työmäärä hankkeessa lisääntyy. Juha-Matin siirtyessä yksikön sisällä uusiin haasteisin, hanketiimille ilmaantui tarve apukäsille viestinnällisiin tehtäviin. Pikarekrytoinnilla tiimiin löytyikin apu yllättävän läheltä.

MUUTOSTEN AIKA

Projektikoordinaattorin tehtävissä aloitti marraskuun alkupuolella Minna Tarkkala. Minna on niin tutkimusyksikölle kuin HAMKillekin jo ”vanha tuttu”, sillä aiempia työsuhteita on takana useampikin. Hämeen ammattikorkeakoulusta hän valmistui joulukuussa 2016 liiketalouden tradenomiksi ja vuosina 2015-2016 Minna työskenteli HAMKilla markkinointi- ja tapahtumatehtävissä sekä Älykkäät Palvelut -tutkimusyksikössä assistenttina . Työhistoriaan mahtuu laaja-alaista osaamista talousassistentin töistä aina markkinointipäällikön pestiin.

AvoinHäme hankkeessa Minna jatkaa Juha-Matin jalanjäljissä markkinoinnin, viestinnän ja yhteisösuhteiden parissa. Ensimmäisinä askareina hänellä on suunnitella ja toteuttaa aktiivisempaa sosiaalisen median markkinointia Tavastia Eventsin tunnettuuden osalta. Samanaikaisesti jatketaan aktiivista palvelun käyttäjien kartoitusta ja hankintaa.

Juha-matin jäähyväiset

Omin sanoin: Viimeinen vuosi avoimen datan parissa on ollut erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen. Hienointa on ollut kokea kuinka avoimesti meidät on otettu eri puolella Suomea vastaan ja tutustua hienoihin ihmisiin. Tästä tuloksena on muunmuassa syntynyt kansallinen tapahtumarajapintojen yhteiskehitysverkosto, jonka alkutaipaleilla olen ollut ylpeydellä mukana.

Minulle on syksyn aikana kerääntynyt muita kehitystehtäviä ja halusimme tällä toiminnalla varmistaa, että aloitettuja toimenpiteitä ja hanketta viedään eteenpäin sillä panostuksella kuin kuuluukin. Haluan käyttää tämän tilaisuuden toivottaa myös Minnan tervetulleeksi tärkeän asian pariin! Jään itse samaan Älykkäät Palvelut-tutkimusyksikköön ja hankehenkilöstön lähelle, joten pystyn auttamaan Minnaa, Jonia ja Juusoa jatkossa kaikissa asioissa.

En pidä itseäni avoimen datan asiantuntijana, mutta ainakin ymmärtäjänä niin avaajana kuin hyödyntäjänä. Tämän ajatuksen kera haluan kiittää kaikkia hankkeen toimenpiteissä mukana olleita ja olevia sekä muita hienoja ihmisiä kehen olen päässyt tutustumaan tämän matkan varrella. Kiitos, avoimin mielen eteenpäin!

Minut tavoittaa edelleen jatkossa juha-matti.torkkel@hamk.fi osoitteesta ja puh. 050 502 2040.

Tästä eteenpäin

AvoinHäme-hankkeessa jatkaa projektipäällikkönä Joni Kukkamäki ja sovelluskehittäjänä Juuso Saarinen.

Yhteisösuhteiden ja viestinnällisten asioiden hoidosta vastaa jatkossa Minna Tarkkala.
minna.tarkkala@hamk.fi
p. 050 465 6831

Minna tarkkala
Projektikoordinaattori