Vuosi on lähtenyt lennokkaasti käyntiin ja yritysvierailut ovat jatkuneet tänäkin vuonna. Poikkesimme alkuviikosta Open Knowledge Finlandilla Helsingissä jututtamassa ohjausryhmässäkin istuvaa Teemu Ropposta.

Inspiraatiota alkuvuoteen

Lyhyetkin vierailut muissa yrityksissä antavat useasti virtaa omaan työhön. Allekirjoittanut inspiroitui kovasti start up –henkisestä avokonttorista, jossa eri yritysten edustajat istuivat sulassa sovussa keskenään. Miljöölle antoi vielä mukavan lisämausteen Marian sairaalan vanhat tilat. Pienellä twistillä omallekin työpaikalle voi saada ihan uudenlaista energiaa! Teemun kanssa juttua olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa, mutta harmillisesti aikataulut puskivat päälle itse kullakin.

AvoinHäme –hankkeen osalta katse on käännetty vahvasti tulevaisuuteen. Suunnittelupöydällä ja jo osittain käynnissäkin ovat uudet pilotit liikenteen ja biotalouden parissa. Näistä tulemme tiedottamaan jatkossa varmasti enemmänkin.

Tapahtumia vuonna 2019

Tavastia Eventsin hyödyntäminen alueella kasvaa edelleen. Olemme lähdössä jälleen kierrokselle kertomaan tapahtumarajapinnasta lisää mm. Forssan seudulle. Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli haluat meidät juttelemaan aiheesta enemmän! Työn alla on myös lyhyt diaesitys Tavastia Eventsin käyttöönotosta: mitä teknisiä asioita tulee huomioida palvelun käyttöönoton yhteydessä ja ketkä voivat auttaa Tavastia Eventsin koodaamisessa ja käyttöönotossa. Tämä kuntien viestijöiden toive saavutti meidät alkuviikosta ja toteutamme tämän pikimmiten. Autamme mielellämme kaikissa teknisissä asioissa, rohkeasti vain yhteyttä.

Vuonna 2019 osallistumme myös erilaisiin tapahtumiin kertomaan avoimen datan sanomaa eteenpäin, pidä siis kalenterisi ajantasalla!